Complex ICT

Over ons

Complex ICT is het automatiseringsbedrijf met de betere specialisten. Ons doel is uw ICT-processen vlekkeloos te laten verlopen. Dat doen we al ruim 30 jaar. Snel, betrouwbaar en professioneel, zonder poespas en moeilijk jargon.
Onze filosofie is simpel: IT moet voor ondernemers een betrouwbare factor zijn, op basis van beheersbare kosten en flexibel inzetbaar.

Voor het MKB

Complex ICT, gevestigd in Waddinxveen, is er voor MKB-ondernemers: wij zijn de ideale gesprekspartner voor bedrijven tot zo’n 500 werkplekken. Wij zorgen ervoor dat uw systemen draaien, dat uw mensen altijd en overal kunnen werken, en dat uw beveiliging 100 procent op orde is.

Kennis is altijd onze kracht geweest. Onze medewerkers – vaak met een enterprise-achtergrond – zijn zeer gemotiveerd en ontwikkelen zich voortdurend. Wij monitoren nieuwe trends en gaan tot ’s avonds door om iets uit te zoeken. Onze expertise en ervaring zetten wij graag voor u in. En daarbij zijn wij niet eens de duurste…

Geschiedenis

De oprichters van Complex ICT startten in 1991 met het ontwikkelen van standaard en maatwerk software. Daarnaast werden SCO Unix servers met bijbehorende terminals verkocht. Met de komst van netwerken, Microsoft Windows en de opkomst van het internet, ontwikkelde Complex ICT zich razendsnel tot Managed Services en Cloud service provider.

Complex ICT neemt u alle zorg voor IT uit handen! Onze organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit. Dit komt zowel in onze klantgerichte benadering als in onze oplossingen en diensten tot uiting. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u uw gehele IT aan ons uitbesteden of kunnen wij samen met uw IT afdeling invulling geven aan uw IT projecten, beheer en onderhoud.

Sinds het gedeeltelijke samengaan met Complex E-Techniek B.V. in 2018 hebben wij hierbij een grote organisatie achter ons, die extra continuïteit biedt.