Complex ICT

Managed Services

Computerstoringen, een defecte harde schijf, een back-up die in alle drukte niet is gemaakt… Door middel van slimme software verhelpen wij problemen voordat u ze hebt opgemerkt. Uw ICT-infrastructuur is up-to-date en beveiligd tegen cyberaanvallen. Zo werkt uw organisatie een stuk efficiënter.

Alles up-to-date en beveiligd

Met onze Managed Services heeft u geen eigen ICT-beheerder meer nodig. U betaalt alleen maandelijks voor wat u gebruikt. En u kunt de benodigde diensten per maand uitbreiden of verminderen: onze dienstverlening groeit moeiteloos mee met uw organisatie. Daarnaast kunt u makkelijk diensten stapelen. Een uitgebreide applicatie backup nodig? Extra beveiliging van e-mail? Het is snel geregeld en maandelijks aan te passen. En met Managed Services loop u geen risico’s. Al uw computers en servers zijn up-to-date en beveiligd. Mocht er toch iets misgaan, dan is er altijd een back-up voorhanden. Die maken wij voor u, 24/7. Bang voor ransomware? Met onze Managed Services is het zelfs mogelijk om automatisch alles te herstellen na een aanval. Dat is nog eens ICT zonder zorgen!

Cloud Control
Dienst

Met Cloud Control onderhouden, bewaken en beveiligen we 24×7 uw ICT infrastructuur. Een overbelaste server, een volle harddisk of bijvoorbeeld een trage internetverbinding worden allemaal tijdig gedetecteerd en door ons vakkundige team opgelost. Daarnaast wordt de beveiliging van uw IT omgeving gecontroleerd evenals de backups. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunnen we op afstand met u meekijken om het probleem alsnog op te lossen. Een veilig idee!

Cloud Protect
Dienst

Heeft u een backup van uw applicaties en gegevens? Zijn uw emails en documenten in de cloud goed beveiligd? Wilt u snel weer operationeel zijn na een calamiteit zoals een ransomware aanval of bijvoorbeeld brand? Met Cloud Protect beveiligen we al uw gegevens en applicaties op locatie of in de cloud. Herstel gaat snel en kan naar elk denkbare omgeving. Tel daarbij de controle en ondersteuning van onze professionele servicedesk op en u kunt onbezorgd doen waar u goed in bent. Wij regelen de rest!

Cloud Protect 365
Dienst

Door de sterke opkomst van Microsoft 365 is de manier van werken voor veel bedrijven veranderd. Data staat niet meer op de fileserver, maar in Sharepoint of OneDrive. Mail staat niet meer op de eigen Exchange server, maar in Exchange Online. En de backup? En de beveiliging? Veel mensen gaan er onterecht vanuit dat dit automatisch allemaal geregeld is. Dit is zeker niet het geval! Met onze Cloud Protect 365 diensten zorgt Complex ICT voor een veilige backup van alle gegevens en email. En met kunstmatige intelligentie wordt uw gehele Microsoft 365 omgeving gecontroleerd op virussen, spam, phishing en andere bedreigingen. Een veilig gevoel!

Security Awareness
Dienst

Phishing draait niet op computers maar om mensen. 90% van alle cybersecurity incidenten start met een menselijke fout bij iemand die op een verkeerde link klikt. Het zal je verbazen hoe vaak en hoe makkelijk dit gebeurt. Het is de meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit en het aantal incidenten verdubbeld ieder jaar. De enige manier om hier iets aan te doen, is jezelf en je collega’s bijscholen door je te laten bijstaan door ons, zodat je weet wat te doen en wat niet te doen. Bij Complex ICT gebruiken we hyperrealistische simulaties en AI-gedreven trainingssoftware die jouw organisatie leert hoe je phishing en andere cyberdreigingen herkent en er effectief mee om kan gaan. Een op de vijf werknemers zal in een phishingval lopen. Na een jaar daalt dat cijfer tot minder dan 5%. Bedenk wat dat kan betekenen voor jouw organisatie!