Complex ICT

Cloud

De ontwikkelingen binnen de ICT gaan razendsnel. Voor veel bedrijven wordt het te duur en te complex om hun software en servers in eigen beheer te houden. Steeds meer ondernemers kiezen daarom voor werken in de Cloud. De voorzieningen die u eerst in huis had, huurt u nu in. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten.

Veilig, flexibel en gemakkelijk

Met onze Cloud diensten betaalt u alleen voor wat u gebruikt. U kunt bij ons servers, opslag, software, databases en netwerkfuncties afnemen. Desgewenst bouwen we voor u een virtuele werkomgeving waarop u en uw medewerkers overal kunnen inloggen. En u kunt de benodigde diensten per maand uitbreiden of verminderen. Dit maakt uw bedrijfsvoering flexibeler. Bovendien hoeft niemand meer gegevens op de eigen computer te bewaren. Alles wordt opgeslagen op één centraal punt in ons datacenter. Beveiliging van afzonderlijke computers en servers is ook niet meer nodig. Dat doen wij voor u. En onveilige wachtwoorden? Verleden tijd door meervoudige authenticatie via uw mobiele telefoon!

Managed Microsoft 365
Dienst

Microsoft 365 is niet meer weg te denken. Voor een vast bedrag per maand krijgt u niet alleen toegang tot Word, Excel en bijvoorbeeld Powerpoint, maar wordt samenwerken met uw collega’s door middel van Exchange, Teams en Sharepoint makkelijker dan ooit. En dankzij Managed Microsoft 365 kunt u met uw problemen of vragen altijd terecht bij onze professionele servicedesk. Zonder vervelende financiële verrassingen achteraf.

Cloud Workspace
Dienst

Cloud Workspace is een desktop in uw browser die een uniforme toegang biedt tot al uw documenten in OneDrive, Sharepoint en zelfs uw fileserver. Daarnaast is met slimme widgets informatie snel voorhanden uit uw agenda, mailbox of zelfs uit uw applicaties. Tenslotte kunt u in uw cloud applicaties inloggen met slechts één wachtwoord. De productiviteit van uw medewerkers neemt toe en de intuïtieve interface zorgt voor snelle adaptatie. En mochten er onverhoopt vragen zijn, dan staat onze professionele servicedesk voor u klaar!

Cloud Desktop
Dienst

Met Cloud Desktop krijgt u toegang tot een volledige Windows desktop in de cloud, bereikbaar vanaf elk device. En op basis van betrouwbare en veilige Citrix technologie. Zeer geschikt voor organisaties met één of meer traditionele applicaties zoals Exact Globe, Navision en dergelijken. Uiteraard integreert dit volledig met Microsoft 365 en staat onze professionele servicedesk altijd voor u klaar!

Managed Azure
Dienst

Naast het aanschaffen van eigen server- en storage apparatuur is het tegenwoordig geen enkel punt meer om infrastructuur in de cloud te huren. Volledige servers, desktops, SQL databases, websites, etc. zijn allemaal snel te realiseren. De cloud van Microsoft biedt deze diensten vanuit zeer hoogwaardige datacenters wereldwijd. En of het nu om een kleine webserver gaat, een applicatie server met SQL database of een volledig geautomatiseerd systeem waarbij honderden servers op- en afgeschaald worden, het kan allemaal in Microsoft Azure. ComplexDMZ bouwt en beheert deze omgevingen voor u en onze servicedesk staat altijd klaar bij eventuele problemen.